21:46 uur 18-09-2024

Andersen Global versterkt banden in Azië met uitbreiding kantoren

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global voegt kantoren toe in Azië-Pacific nu de VDB Loi-kantoren in Cambodja en Vietnam het Andersen-merk overnemen.

Andersen in Cambodja en Andersen in Vietnam, geleid door Managing Partner Jean Loi en Senior Partner Edwin Vanderbruggen, zijn al meer dan 10 jaar actief in de regio. Zij leveren een omvangrijk pakket aan fiscale en juridische diensten, waaronder bankieren en financieren, fusies en overnames, vennootschapsrecht, belastingadvies, transferprijzen en geschillen en procesvoering.

“Naarmate het economische landschap zich ontwikkelt en complexer wordt, nemen ook de verwachtingen en behoeften van onze klanten toe,” aldus Edwin. “Door lid te worden van Andersen Global versterken we ons vermogen om geïntegreerde, eersteklas service te bieden in Cambodja en Vietnam. Onze keuze voor het merk versnelt ook onze groei en positioneert ons om met ongeëvenaarde expertise door de fijne kneepjes van de markt te navigeren.”

“De niet aflatende toewijding van deze groep aan uitmuntendheid en rentmeesterschap stelt niet alleen hun positie in de markt veilig, maar biedt onze organisatie ook een strategische kans op voortdurende expansie in Zuidoost-Azië,” aldus Mark L. Vorsatz, Global Chairman en CEO van Andersen.

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke lidfirma’s die bestaat uit belasting-, juridische en taxatieprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, in 2013 opgericht door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 17.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 475 locaties via haar lidfirma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr