23:12 uur 18-09-2024

ProAmpac stelt innovatie van vervezeling en duurzame verpakking voor tijdens FACHPACK 2024

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een leider op gebied van flexibele verpakking en materiaalwetenschap, demonstreert haar nieuwste oplossingen voor duurzame verpakking tijdens FACHPACK 2024 van 24 tot 26 september in Nuremberg, Duitsland. Op stand 5-126 zal ProAmpac geavanceerde aanbiedingen voorstellen, zoals ProActive Recyclable® FibreSculpt, ProActive Intelligence® Moisture Protect MP-1000 en de ProActive Recyclable® RP-1050, samen met haar RAP Packaging-lijn van op vezels gebaseerde oplossingen voor meeneemvoedingswaren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240918117917/nl/

FibreSculpt (Photo: Business Wire)

FibreSculpt (Photo: Business Wire)

“We nodigen de bezoekers uit om kennis te maken met de innovatieve oplossingen van ProAmpac, die de vervezeling van verpakking bevorderen,” zegt Alex Baumgartner, voorzitter van de Europese afdeling van ProAmpac. “Van onze MP-1000-technologie, die vochtcontrole in poedervormige dranken en nutraceutica transformeert, tot onze op vezels gebaseerde verpakkingen voor meeneemvoedingswaren, beantwoorden deze nieuwigheden aan de groeiende vraag naar duurzame verpakking met hoogwaardige prestaties.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Whitney Miles

ProAmpac

(617) 721-7040

Whitney.Miles@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr