18:21 uur 19-09-2024

De NAGA Group breidt aanspreekbaar gebruikersbestand uit met lancering van allereerste geïntegreerde handelsapp in Telegram Messenger

HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De NAGA Group AG (XETRA: N4G, ISIN: DE000A161NR7), leverancier van de alles-in-één financiële SuperApp NAGA, lanceert de allereerste volledig geïntegreerde handelsapp binnen het Telegram-ecosysteem in een gedurfde zet die een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop particuliere beleggers zich begeven op de financiële markten. Hiermee krijgt NAGA onmiddellijk toegang tot de 950 miljoen gebruikers van Telegram en kan het bedrijf een enorm onontgonnen publiek bereiken. Met deze stap vestigt NAGA zich als first mover op een nieuw terrein, wat een aanzienlijk potentieel biedt voor groei van het aantal gebruiker en de daaruit voortvloeiende inkomsten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations

The NAGA Group AG

Michael Milonas

Medeoprichter en adjunct-CEO

ir@naga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr