20:56 uur 19-09-2024

Clairfield viert 20 jaar als toonaangevend adviseur van de middenmarkt

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Clairfield International, een toonaangevend bedrijfsfinanciënpartnerschap, markeert dit jaar in september met trots haar 20e verjaardag. Clairfield, dat in 2004 werd opgericht, heeft zich uitgebreid van een op Europa toegespitste M&A-adviseur tot een internationale leider van de middenmarkt, met een team van 400 professionals verspreid over 32 landen.

Clairfield is in Genève opgericht door vijf partners en beoogt kwaliteitsvolle strategische en M&A adviesservices te verstrekken die op bedrijven uit de middenmarkt zijn afgestemd, vooral dan voor bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden om buiten de landsgrenzen operationeel te worden. Gezien de sterke prestaties van de middenmarkt doorheen fluctuerende financiële cycli de voorbije 20 jaar, bleek de visie van de oprichters een succes te zijn. Van 15 deals voor een waarde van EUR 156 miljoen in 2004 naar 196 deals voor een totaal bedrag van EUR 8 miljard in 2023, piekt Clairfield consistent bij de top van onafhankelijke adviesbedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie en een perskit neemt u contact op met Ioana Paunescu van de persafdeling van Clairfield, press@clairfield.com, www.clairfield.com.

Check out our twitter: @NewsNovumpr