17:00 uur 20-09-2024

Dataocean AI lanceert kwaliteitsvolle, gebruiksklare datasets en grensoverschrijdende dataoplossingen tijdens Interspeech 2024

ATHENE, Griekenland–(BUSINESS WIRE)– In de snel groeiende AI-markt, die zich vooral toespitst op funderingsmodellen en Generatieve AI, heeft de kwaliteit van datasets een rechtstreekse impact op de prestaties. In applicaties die in de praktijk worden gebruikt, zijn data rommelig en het verbeteren van modellen is niet de enige manier om betere prestaties te verkrijgen. Nu industrieën door AI steeds verder worden getransformeerd, is de behoefte aan kwaliteitsvolle datasets van dooslaggevend belang geworden om verantwoorde, aanpasbare, intelligente systemen te ontwikkelen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240919414723/nl/

Dataocean AI at Interspeech 2024 (Photo: Business Wire)

Dataocean AI at Interspeech 2024 (Photo: Business Wire)

Tijdens Interspeech 2024 heeft Dataocean AI, een internationale leider op gebied van AI-dataoplossingen, officieel haar nieuwste aanbiedingen gelanceerd: kwaliteitsvolle, gebruiksklare datasets. Deze interessante aankondiging is nog maar eens een bewijs van de pionierspositie die het bedrijf in het AI-technologiedomein inneemt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

contact@dataoceanai.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr