16:01 uur 24-09-2024

HONGQI, ‘s werelds nieuwe luxemerk voor auto’s, maakt zijn grote debuut op het Paris Motor Show 2024

PARIJS, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– HONGQI, het “World’s New Luxury” automerk, maakt op 14 oktober zijn grote debuut op het Paris Motor Show 2024 met twee puur elektrische voertuigen: de EH7 en EHS7, en lanceert ook een voorverkoop in Europa.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240919948567/nl/

HONGQI, 's werelds nieuwe luxemerk voor auto's, maakt zijn grote debuut op het Paris Motor Show 2024 (Photo: Business Wire)

HONGQI, ‘s werelds nieuwe luxemerk voor auto’s, maakt zijn grote debuut op het Paris Motor Show 2024 (Photo: Business Wire)

Zowel EH7 als EHS7 zijn gebouwd op het zelfontwikkelde “Tiangong” elektrische platform van HONGQI, dat uitzonderlijke rijeigenschappen, een groter bereik en superieure voertuigstabiliteit biedt – eigenschappen die zelden in hun klasse worden aangetroffen.

Door gebruik te maken van de sterke punten van het platform, bieden beide modellen een adembenemend vermogen en uitzonderlijke rijeigenschappen. De EH7 en EHS7 hebben een elektrische aandrijving met een vermogen van 455 kW en een koppel van 756 Nm, dat kan oplopen tot 22.500 tpm. Beide modellen kunnen een topsnelheid van 200 km/u bereiken, de EHS7 accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,9 seconden, terwijl de EH7 dit bereikt in een indrukwekkende 3,5 seconden, wat zorgt voor een spannend gevoel van overwinning, alsof je de finishlijn passeert.

De EHS7 heeft een carrosserielengte van bijna 5 meter en een wielbasis van 3 meter, samen met een voor zijn klasse zeldzame achterwielbesturing, die een draaicirkel van slechts 5,3 meter mogelijk maakt, wat er voor zorgt dat je moeiteloos kunt navigeren in uitdagende wegomstandigheden. Beide modellen zijn uitgerust met “snelheidsgevoelige stuurbekrachtiging”, die zorgt voor een lichter gevoel bij lage snelheden en een grotere stabiliteit bij hoge snelheden, wat een buitengewone rijervaring oplevert die echt “Beyond Driving” belichaamt.

Het verbeterde comfort komt duidelijk naar voren in de “iDCS autonome, continu instelbare schokdempers”, die zowel wendbaar als stabiel zijn en zorgen voor een soepele rit, ongeacht de wegomstandigheden. Standaard op alle modellen zijn premium voorzieningen zoals deuren die zacht sluiten en een oversized panoramisch zonnedak, die de ongeëvenaarde luxe-ervaring verhogen die “Beyond Comfort” gaat.

Bovendien heeft HONGQI EH7 en EHS7 een uitstekend maximaal bereik van 655 km en 600 km. Beide modellen zijn uitgerust met een snellaadsysteem van 800 volt, waardoor de batterij in slechts 20 minuten van 10% tot 80% kan worden opgeladen – de perfecte tijd om van een kopje koffie te genieten.

Beleef samen met ons HONGQI’s opmerkelijke moment op de Paris Motor Show 2024!

Klik op de link voor meer informatie over de HONGQI.

https://www.hongqi-auto.com/go/Mkg70tCa

Contacts

Lin Ding

China FAW Group Import & Export Co., Ltd

Changchun, Jilin Province

Website: https://www.hongqi-auto.com
Email: dinglin7@faw.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr