21:07 uur 24-09-2024

De Raine Group neemt Alexander Verbitsky aan als algemeen directeur

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– De Raine Group (“Raine”), een toonaangevend wereldwijd strategisch advies- en investeringskantoor, kondigde vandaag aan dat Alexander Verbitsky zich bij de firma heeft gevoegd als algemeen directeur. Hij richt zich op de gamingindustrie en werkt aan het uitbreiden van Raine’s aanwezigheid op de Europese markt.

De heer Verbitsky komt bij Raine vanuit Tripledot Studios (“Tripledot”), een prestigieuze speler in de mobiele gaming-industrie, waar hij leiding gaf aan bedrijfsontwikkeling en strategie. Tripledot, een portfoliobedrijf van Raine Partners, werd door de Financial Times erkend als snelst groeiende bedrijf van Europa in 2023. Verbitsky brengt een sterke achtergrond in strategisch advies en investment banking mee naar Raine. Hij werkte eerder bij McKinsey & Company en Goldman Sachs, waar hij advies gaf bij belangrijke fusies en overnames, financieringen en strategische beoordelingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Raine Group

press@raine.com

of

Dan Gagnier

Gagnier Communications

+1 646 569 5897

Raine@gagnierfc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr