23:51 uur 24-09-2024

epiplex.ai benoemt Raghunath Subramanian tot CEO om wereldwijde uitbreiding te bevorderen van door AI aangestuurd platformen voor het ontdekken van kennis, de automatisering van bedrijfsprocessen, task mining en digitale toepassingen

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– epiplex.ai (voorheen bekend onder de naam Epiance Software), een toonaangevende leverancier van door AI aangestuurde platformen voor procesontdekking en -intelligentie, kondigt met genoegen de benoeming aan van Mr. Raghunath Subramanian tot nieuwe Global President en CEO (Chief Executive Officer).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240917240164/nl/

Raghunath Subramanian, CEO of epiplex.ai, driving AI-based enterprise solutions (Photo: Business Wire)

Raghunath Subramanian, CEO of epiplex.ai, driving AI-based enterprise solutions (Photo: Business Wire)

In zijn functie als Global President en CEO zal Mr. Raghu de strategische visie van het bedrijf bevorderen om de omzetgroei binnen de internationale markten te versnellen. Dit zal epiplex.ai verder profileren als toonaangevend internationaal merk, het executive leiderschap versterken, innovatieve bedrijfsoplossingen aangestuurd door AI bevorderen en buitengewoon klantensucces verzekeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vivek Patial

Hoofd marketing en bedrijfsontwikkeling

+919717445111

Vivek.patial@epiplex.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr