01:45 uur 25-09-2024

Cyolo brengt revolutie teweeg in veilige externe toegang met AI-gestuurde supervisie

Intelligente supervisie voor OT vereenvoudigt toegangstoezicht en verbetert de beveiliging van bevoorrechte verbindingen

MIRAMAR, Fla.–(BUSINESS WIRE)– Cyolo heeft vandaag Cyolo PRO (Privileged Remote Operations) aangekondigd met intelligente supervisie voor operationele technologie (OT), een baanbrekende, door kunstmatige intelligentie (AI) aangestuurde supervisiemogelijkheid die als eerste op de markt verkrijgbaar is en het toezichtproces vereenvoudigt en tegelijkertijd de beveiliging en operationele efficiëntie in kritieke omgevingen verbetert. Deze nieuwe verbetering is een voorbeeld van Cyolo’s toewijding om organisaties betere beveiliging, operationele flexibiliteit en productiviteit te bieden met intelligente identiteitsgebaseerde connectiviteit, of het nu gaat om mens-machine of machine-machine. Intelligente supervisie verlicht de last van handmatige bewaking voor beheerders en supervisors aanzienlijk door AI te gebruiken om de toezicht op bevoorrechte en kritieke sessies te analyseren, samen te vatten en te automatiseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gill

PR for Cyolo

Nina@gillmurph.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr