08:25 uur 25-09-2024

Cognite lanceert initiatief voor connectiviteit van productiegegevens op meerdere locatiesen en geeft opnieuw vorm aan wereldwijde activiteiten in elf bedrijfsonderdelen van NOVA Chemicals

AUSTIN, Texas & OSLO, Noorwegen & CALGARY, Alberta–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldwijd erkende leider in industriële software, en NOVA Chemicals Corporation (“NOVA Chemicals”), een toonaangevende Noord-Amerikaanse producent van polyethyleen, kondigden de lancering aan van een initiatief voor connectiviteit van productiegegevens op meerdere locaties om digitale transformatieoplossingen in de hele organisatie van NOVA Chemicals te versnellen en te schalen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240924818461/nl/

NOVA Chemicals zal gebruik maken van Cognite’s Industrial DataOps-platform, Cognite Data Fusion®, en data uit meerdere bronsystemen, zoals SAP, Hexagon en Aspen IP21, consolideren in een realtime industriële kennisgrafiek. Deze open, flexibele en schaalbare digitale representatie van de activiteiten van NOVA Chemicals zou een naadloze datastroom mogelijk maken van bronsystemen naar enterprise technologie-oplossingen. Dit verbetert de toegang en het vertrouwen in de gegevens van het bedrijf en vermindert de tijd die besteed wordt aan het ontdekken ervan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Michelle Holford

Vicepresident, Global PR, Cognite

Michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr