22:40 uur 25-09-2024

Medidata breidt haar inspanningen voor de patiëntenervaring uit met de lancering van Patient Payments

Een nieuwe oplossing versnelt betalingen aan patiënten die aan een klinische proef deelnemen, wat de ervaring en de toegang verbetert

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Medidata, een merk van Dassault Systèmes en toonaangevende leverancier van oplossingen voor klinische proeven voor de sector van biowetenschappen, kondigde vandaag de lancering aan van Medidata Patient Payments, een nieuwe oplossing die vergoedingen en terugbetalingen in verband met proeven stroomlijnt voor patiënten die aan klinisch onderzoek deelnemen. Dit aanbod automatiseert de betalingscyclus en vormt een antwoord op de aloude uitdaging om deelnemers te vergoeden voor hun tijd, hun inspanningen en hun uitgaven die met het onderzoek verband houden, terwijl het ook een oplossing biedt voor de groeiende bezorgdheid rond de financiële giftigheid van bijeenkomsten voor klinische proeven.

Medidata Patient Payments biedt een intuïtieve terugbetalingservaring voor patiënten, waarmee zij snel aanvragen voor diverse uitgaven kunnen indienen, zoals reiskosten, maaltijden, verblijf, gederfd inkomen, kinderopvang en kilometervergoeding. Door de kracht van het Medidata Platform te benutten, worden uitbetalingen automatisch gegenereerd door onderzoeksactiviteiten, zoals het bijhouden van een dagboek of het invullen van een beoordeling, wat flexibiliteit en gebruiksgemak biedt. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een vlot proces, dat snelle implementatie ondersteunt en inspeelt op de voorkeuren van zowel patiënten als de onderzoekssites.

“Onze Patient Payments-oplossing is een rechtstreekse weerspiegeling van de inspanningen en passie die wij aanwenden om voor een buitengewone patiëntenervaring te zorgen,” aldus Meghan Harrington, vicevoorzitter Clinical Trial Financial Management, Medidata. “Onze partnerschappen met Medidata’s adviesraden voor patiënten en sites, gekoppeld met de ongeëvenaarde data die in ons ecosysteem zijn ondergebracht, biedt ons een unieke gelegenheid om de ervaring van het financiële beheer voor patiënten te moderniseren.”

Patient Payments, gebouwd op een algemeen toegepast Medidata Platform, biedt probleemloze toegang via myMedidata voor patiënten en iMedidata-accounts voor sponsors en sites. In tegenstelling tot stand-alone opties, maakt het deel uit van een omvattend e-klinisch aanbod, die robuuste integratie en werkbare inzichten mogelijk maakt binnen de hele levenscyclus van het onderzoek.

Meer informatie is te vinden op onze website.

Over Medidata

Medidata maakt slimmere behandelingen en gezondere mensen mogelijk door middel van digitale oplossingen ter ondersteuning van klinisch onderzoek. Medidata viert 25 jaar baanbrekende technologische innovatie in meer dan 34.000 onderzoeken bij 10 miljoen patiënten en biedt toonaangevende expertise, inzichten op basis van analyses en de grootste historische dataset voor klinische onderzoeken op patiëntniveau ter wereld. Meer dan 1 miljoen geregistreerde gebruikers bij meer dan 2.200 klanten vertrouwen op het naadloze end-to-end platform van Medidata om de ervaringen van patiënten te verbeteren, klinische doorbraken te versnellen en therapieën sneller op de markt te brengen. Medidata, een bedrijf van Dassault Systèmes (Euronext Parijs: FR0014003TT8, DSY.PA), heeft zijn hoofdkantoor in New York City en is erkend als Leader door Everest Group en IDC. Meer info vindt u via www.medidata.com en volg ons op @Medidata.

Over Dassault Systèmes

Dassault Systèmes s een katalysator voor menselijke vooruitgang. We voorzien bedrijven en mensen van collaboratieve virtuele 3D-omgevingen om duurzame innovaties te bedenken. Door virtuele tweelingervaringen van de echte wereld te creëren met ons 3DEXPERIENCE-platform en onze toepassingen, kunnen onze klanten de creatie-, productie- en levenscyclusbeheerprocessen van hun aanbod herdefiniëren en zo een betekenisvolle impact hebben om de wereld duurzamer te maken. De beleveniseconomie is zo mooi omdat het een economie is waarin de mens centraal staat, ten voordele van iedereen – consumenten, patiënten en burgers. Dassault Systèmes biedt waarde aan meer dan 350.000 klanten van elke omvang, in alle sectoren, in meer dan 150 landen. Ga voor meer informatie naar. www.3ds.com

© Dassault Systèmes. Alle rechten voorbehouden. 3DEXPERIENCE, het 3DS-logo, het Compass-pictogram, IFWE, 3DEXCITE, 3DVIA, BIOVIA, CATIA, CENTRIC PLM, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, MEDIDATA, NETVIBES, OUTSCALE, SIMULIA en SOLIDWORKS zijn commerciële handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Dassault Systèmes, een Europese vennootschap (Societas Europaea) naar Frans recht, geregistreerd bij het handels- en ondernemingsregister van Versailles onder nummer 322 306 440, of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Voor het gebruik van handelsmerken van Dassault Systèmes of haar dochterondernemingen is hun uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vereist.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Medidata PR
Medidata.PR@3ds.com

Analistenrelaties
medidata.AR@3ds.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr