19:34 uur 27-09-2024

New York Life Investments kondigt wijzigingen aan in ETF-assortiment

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– New York Life Investments heeft vandaag plannen aangekondigd om de volgende ETF’s (de ‘fondsen’) te liquideren als onderdeel van de regelmatige evaluatie van het productassortiment door het bedrijf:

De fondsen zullen niet langer verhandeld worden en geen creatie- of aflossingsorders meer accepteren na sluiting van de markt op 20 november 2024. De opbrengsten van de liquidatie worden naar verwachting op of rond 27 november 2024 naar de aandeelhouders verzonden.

Over New York Life Investments

Met meer dan $ 727 miljard aan activa onder beheer per 30 juni 2024, bestaat New York Life Investments, een van de 30 grootste vermogensbeheerders* van Pensions & Investments, uit de aangesloten wereldwijde vermogensbeheerbedrijven van het moederbedrijf, New York Life Insurance Company. Het biedt cliënten toegang tot gespecialiseerde, onafhankelijke beleggingsteams via zijn familie van aangesloten boetieks.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie over New York Life Investments contact op met:

New York Life Investments
Sara Guenoun

sara_j_guenoun@newyorklife.com

Craft & Capital
Chris Sullivan

chris@craftandcapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr