00:35 uur 01-10-2024

SLB en ADNOC Drilling werken samen voor een onnconventionele ontwikkeling van olie en gas

Dit akkoord zal het initiële doel om 144 onconventionele bronnen voor levering tegen het vierde kwartaal van 2025 versnellen, met het potentieel voor een aanzienlijk aantal bijkomende bronnen tijdens de tweede fase

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– SLB (NYSE: SLB) maakte vandaag een akkoord bekend om Turnwell Industries LLC OPC (Turnwell) in het leven te roepen, een joint venture (JV) met ADNOC Drilling Company, SLB en Patterson-UTI. Via deze JV kunnen de drie bedrijven toonaangevende innovaties in AI, intelligent boorontwerp, completions engineering en productieoplossingen benutten.

De JV zal zich toespitsen op het versnellen van het programma voor onconventionele olie en gas van de VAE, met in een eerste fase 144 bronnen waarvan de voltooiing voor eind 2025 is gepland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Josh Byerly – Vicevoorzitter communicatie

Moira Duff – Directeur externe communicatie

Tel: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Investeerders
James McDonald – Senior vicevoorzitter investeerdersrelaties

Joy V. Domingo – Directeur investeerdersrelaties

Tel:+1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr