20:28 uur 02-10-2024

Propellant Digital en FlexTrade werken samen om bruikbare pre-trade inzichten te leveren aan de Fixed Income Trading Teams van T. Rowe Price

De tradingteams van T. Rowe zullen profiteren van de geavanceerde technologische oplossing van Propellant.

LONDEN & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade Systems (FlexTrade), een wereldleider in multi-asset uitvoering en orderbeheersystemen, en Propellant Digital (Propellant), een technologieleverancier van transparantie- en transactiedata-analyse, hebben vandaag aangekondigd dat T. Rowe Price Associates, Inc. (T. Rowe) live en in productie is door gebruik te maken van het uitgebreide vastrentende aanbod met transparantiedata van Propellant via FlexTrade’s EMS, FlexFI.

Het technologieplatform van Propellant Digital helpt financiële instellingen bij het extraheren van waarde uit groeiende volumes van Europese en Amerikaanse transparantiedata in de hedendaagse steeds meer elektronische obligatiehandelsomgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Iain Smith

Iain.Smith@flextrade.com
o: +44 20 3757 9311

Check out our twitter: @NewsNovumpr