10:02 uur 04-10-2024

Internationale Dag van de Identiteit: Thales komt op voor een legale en betrouwbare identiteit voor iedereen

  • Op ‘ID Day’, de Internationale Dag van de Identiteit, herbevestigt Thales haar inzet om wereldwijde identiteitsinitiatieven te steunen en technologische vorderingen aan te moedigen die inclusie, veiligheid en vertrouwen bevorderen.
  • Wereldwijd hebben meer dan 850 miljoen mensen geen wettige identiteit, waardoor zij geen beroep kunnen doen op hun rechten en geen toegang hebben tot fundamentele diensten voor burgers, zoals gezondheidszorg, onderwijs en tewerkstelling.
  • Thales is al meer dan dertig jaar actief om betrouwbare identiteitsbewijzen voor iedereen werkelijkheid te maken, aan de hand van baanbrekende, verantwoorde technologie voor biometrische en digitale ID-oplossingen.

MEUDON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Op 16 september viert Thales de Internationale Dag van de Identiteit (ID Day), een symbolische dag waarop de schijnwerpers worden gericht op SDG (Sustainable Development Goal) 16.9 van de Verenigde Naties, om voor iedereen een wettige identiteit te voorzien.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240915602697/nl/

(Photo: Thales)

(Photo: Thales)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERSCONTACT

Thales, mediarelaties
Digitale identiteit en veiligheid
Vanessa Viala

+33 (0)6 07 34 00 34

vanessa.viala@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr