11:00 uur 15-10-2024

Maak het onmogelijke mogelijk: Manhattan toont laatste innovaties op het gebied van supply chain commerce en klantinzichten bij Exchange 2024

BARCELONA–(BUSINESS WIRE)– Voortbouwend op het thema ‘Maak het onmogelijke mogelijk‘, opende Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) vandaag haar jaarlijkse EMEA Exchange evenement voor een publiek van meer dan 350 klanten, partners en pers, met keynotes die de Europese markt kennis lieten maken met Manhattan Active® Supply Chain Planning en Generative AI oplossingen; Manhattan Active® Maven en Manhattan Assist.

“Het is geweldig om terug te zijn in Barcelona met een recordaantal supply chain en commerce professionals. Het bijwonen van Exchange geeft deelnemers een unieke kans om met vakgenoten te netwerken en uit de eerste hand te vernemen wat de nieuwste technologieën zijn die de toekomst van supply chain en commerce vormgeven,” aldus Henri Seroux, senior vicepresident Europa, Manhattan Associates.

“Met praktijkinzichten van klanten zoals onder andere ba&sh, Yusen Logistics, Lacoste en Co-op, naast discussies over baanbrekende technologie door Manhattans topbestuurders, Eddie Capel en Brian Kinsella, is er dit jaar voor elk wat wils”, vervolgt Seroux.

Hoogtepunten van het jaarlijkse evenement:

  • Schneider Electric, wereldwijd marktleider op het gebied van energiebeheer en -automatisering, legde uit hoe het van plan is om van zijn supply chain een onderscheidende concurrerende factor te maken door zijn magazijn- en transportfuncties samen te brengen met Manhattan.
  • Bestseller, één van Europa’s toonaangevende modebedrijven, liet zien hoe het zijn supply chain door middel van een strategisch partnerschap met Manhattan transformeert. Het bedrijf benadrukte de uitdagingen, de noodzaak tot verandering en de gezamenlijke aanpak om Manhattan Active Supply Chain te implementeren.
  • L’Oréal beschreef de laatste stadia van haar Manhattan-implementatie en deelde hoe zij het volledige potentieel van Manhattan Active® Warehouse Management benut om haar activiteiten te optimaliseren en naadloos te integreren in de datagestuurde wereld van Beauty Tech.
  • Kramp, de vooraanstaande leverancier van spare parts voor de Europese landbouw, toonde de toeschouwers de cruciale rol die Manhattan Active® Omni speelt in zijn digitale transformatieproces.
  • De introductie van Manhattan Active Supply Chain Planning completeert de visie van het bedrijf op een echt unified supplychainecosysteem, terwijl Manhattan Active Maven en Manhattan Assist de kracht van GenAI inzetten om nieuwe niveaus van klantervaring, personalisatie, productiviteit en kostenbesparingen te bieden.

Seroux eindigde: “Deze nieuwste oplossingen onderstrepen dat Manhattan niet alleen de gaten in supply chain commerce dicht, het maakt de visie van een unified supply chain waar, legt de lat hoger voor de hele industrie en bevestigt opnieuw een reputatie van innovatie die meer dan drie decennia omspant.”

OVER MANHATTAN ASSOCIATES

Manhattan Associates is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud- en on-premisesoplossingen zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarkt kunt plukken.

Meer informatie vindt u op: www.manh.nl

Ontvang actueel product-, klant- en partnernieuws rechtstreeks van Manhattan Associates op X, LinkedIn en Facebook.

Contacts

Whizpr: Martine Korthals

manhattan@whizpr.nl

Manhattan Associates: Martine Toussaint

mtoussaint@manh.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr