20:35 uur 15-10-2024

Chiaki Mukai en Masanori Sugiyama benoemd tot externe directeurs van Axelspace Holdings

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Axelspace Holdings Corporation kondigt met genoegen aan dat Chiaki Mukai en Masanori Sugiyama als externe directeurs werden verwelkomd, en dat het bedrijf een nieuwe beheersstructuur in het leven heeft geroepen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20241015034773/nl/

Chiaki Mukai and Masanori Sugiyama Appointed as External Directors of Axelspace Holdings (Photo: Business Wire)

Chiaki Mukai and Masanori Sugiyama Appointed as External Directors of Axelspace Holdings (Photo: Business Wire)

Aankondiging van Axelspace

https://www.axelspace.com/ja/news/newexternaldirectors2024/

Achtergrondinformatie bij de benoemingen van de externe directeurs

Via Axelspace Corporation, de geconsolideerde dochteronderneming opgericht in 2008, heeft het bedrijf haar ruimteactiviteiten uitgebreid aan de hand van microsatellieten. We hebben met succes in totaal 10 satellieten ontwikkeld, gebouwd en geëxploiteerd, waaronder de WNISAT-1, ‘s werelds eerste satelliet voor de observatie van het ijs van de Noordelijke IJszee, en de RAPIS-1, de eerste satelliet die JAXA (Japan Aerospace Exploration Agency) aan een ruimteventure toevertrouwde voor zowel de ontwikkeling als de exploitatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor media

PR-eenheid, afdeling ter bevordering van communicatie,

Axelspace Holdings Corporation

E-mail: pr@axelspace.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr