21:27 uur 15-10-2024

Esri en Autodesk verdiepen integratie met ArcGIS-data in Autodesk Forma

AECO-professionals krijgen vroeg in ontwerp- en planningfasen toegang tot Esri’s rijke, gezaghebbende geospatiale referentiegegevens

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Esri, de internationale leider in GIS-technologie (geografisch informatiesysteem) en locatie-intelligentie, en Autodesk, Inc. (NASDAQ: ADSK), een internationale leider in BIM-technologie (building information modeling) voor de AECO-sector (architecture, engineering, construction & operations), breiden hun strategische alliantie uit. Deze nieuwste integratie introduceert Esri’s gezaghebbende geospatiale referentiegegevens in Autodesk Forma om vroege ontwerp- en planningfasen voor AECO-professionals te transformeren.

Historisch gezien hebben AECO-professionals tijdens de planningfase verschillende instrumenten gebruikt, wat vaak leidde tot inefficiënties en verlies van gegevens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Gsm: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr