22:15 uur 15-10-2024

Aster Guardians Global Nursing Award kondigt Top 10 finalisten voor 2024 aan

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Aster Guardians Global Nursing Award heeft vandaag de top 10 finalisten voor 2024 onthuld, van wie er één de grote titelprijs van US $ 250.000 zal winnen. Deze 10 verpleegkundigen zijn op de shortlist geplaatst uit een pool van 78.000 verpleegkundigen uit 202 landen over de hele wereld, na een streng beoordelingsproces dat onafhankelijk wordt uitgevoerd door Ernst & Young LLP, een screening-jury en de Grand-jury.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20241015595893/nl/

Top 10 finalist nurses for Aster Guardians Global Nursing Award 2024 (Photo: AETOSWire)

Top 10 finalist nurses for Aster Guardians Global Nursing Award 2024 (Photo: AETOSWire)

De top 10 finalisten voor 2024 zijn: Archimedes Motari (Kenia), Johnsy Inni (Papoea-Nieuw-Guinea), Laarni Conlu Florencio (VS), Lilian Nuwabaine (Oeganda), Nelson Bautista (VAE), Nilima Pradeepkumar Rane (India), Maria Victoria Juan (Filippijnen), Martin Schiavenato (VS), Hoi Shu Yin (Singapore) en Sylvia May Hampton (VK). Ga voor meer informatie over de top 10 finalisten naar: https://www.asterguardians.com/

Dr. Azad Moopen, oprichter van Aster DM Healthcare, zei: “Elk van deze verpleegkundigen heeft uitmuntendheid getoond – ze gingen verder dan hun taken voor het welzijn van patiënten en de gemeenschap. De Aster Guardians Global Nursing Award werd opgericht met dit doel – om de opmerkelijke bijdragen van verpleegkundigen te eren, te vieren en te belonen en hen als rolmodellen op het gebied van verpleegkunde te vestigen.”

“Met meer dan 9000 verpleegkundigen die werkzaam zijn in de faciliteiten van Aster DM Healthcare in 7 landen, zijn we getuige geweest van de inzet en inspanningen van verpleegkundigen. Dit is het minste wat we kunnen doen om een licht te werpen op het werk dat wereldwijd door de verpleeggemeenschap wordt gedaan.”

De laatste ronde omvat interviews met gerespecteerde leden van de Grand Jury, en de winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een gala-evenement in Bengaluru, India in december 2024.

Over Aster DM Healthcare:

Aster DM Healthcare, opgericht in 1987 door Dr. Azad Moopen, is een toonaangevende geïntegreerde zorgaanbieder, met een sterke aanwezigheid in zeven landen. Aster zet zich in voor de visie van het leveren van toegankelijke en hoogwaardige gezondheidszorg, van primaire tot quartaire diensten, met de belofte van “We will treat you well”.

Bron: AETOSWire

Contacts

Aster DM Healthcare

Lavanya Mandal
Hoofd PR en interne communicatie

Telefoon: +971 528126577

E-mail: lavanya.mandal@asterdmhealthcare.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr