18:55 uur 17-10-2024

Qualcomm kondigt kwartaaldividend in contanten aan

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM) heeft vandaag een kwartaaldividend in contanten aangekondigd van $ 0,85 per gewoon aandeel, betaalbaar op 19 december 2024 aan aandeelhouders die geregistreerd staan bij het sluiten van de handel op 5 december 2024.

Over Qualcomm

Qualcomm innoveert onvermoeibaar om overal intelligent computerwerk te leveren en de wereld te helpen enkele van de belangrijkste uitdagingen aan te pakken. Onze bewezen oplossingen stimuleren transformatie in belangrijke sectoren en onze Snapdragon®-merkplatforms maken buitengewone consumentenervaringen mogelijk. Voortbouwend op ons leiderschap van bijna 40 jaar in het stellen van industrienormen en het creëren van baanbrekende technologische doorbraken, leveren we toonaangevende AI, computerwerk met hoge prestaties en laag energieverbruik en ongeëvenaarde connectiviteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactperoon bij Qualcomm:

Mauricio Lopez-Hodoyan, Investor Relations

Tel.: 1-858-658-4813

E-mail: ir@qualcomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr