00:01 uur 18-10-2024

LTIMindtree levert 2,8% USD omzetgroei op kwartaalbasis op

Groei in alle verticals, EBIT-marge verbetert naar 15,5%

Meer dan 2.500 nieuwe werknemers in dienst in het tweede kwartaal

BENGALURU, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf gespecialiseerd in technologieconsulting en digitale oplossingen, maakte vandaag haar geconsolideerde resultaten bekend voor het tweede kwartaal dat afliep op 30 september 2024, zoals door de Raad van Bestuur goedgekeurd.

“Het tweede kwartaal was een goed kwartaal, gemarkeerd door sequentiële groei met ruime basis, die merkbaar was in al onze verticals en al onze geologische locaties. Dit hielp ons om een groei van 2,8% in dollar te registreren. We hebben verschillende contracten voor meerdere jaren kunnen afsluiten, waaronder een contract dat goed was voor meer dan USD 200 miljoen. Het continue deal-momentum in belangrijke verticals en talrijke aanwervingen in het tweede kwartaal, waaronder ook pas afgestudeerden, positioneren ons goed nu we de laatste jaarhelft van het boekjaar inzetten.” – aldus Debashis Chatterjee, CEO en algemeen directeur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr