00:43 uur 18-10-2024

Sirion voor het derde jaar op rij benoemd tot leider in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Contract Lifecycle Management

LEHI, Utah–(BUSINESS WIRE)– Sirion, het platform voor AI-aangedreven contractlevenscyclusbeheer, heeft vandaag aangekondigd dat het voor het derde jaar op rij is uitgeroepen tot Leader in het 2024 Gartner® Magic Quadrant™ voor Contract Lifecycle Management (CLM). We zijn van mening dat deze voortdurende erkenning als Leader het vertrouwen weergeeft dat ‘s werelds toonaangevende bedrijven in Sirion stellen. Download hier een gratis exemplaar van het volledige rapport..

Klanten vertrouwen Sirion’s AI-native CLM omdat zijn basismodel zich op intelligente wijze aanpast en het “waarom” achter elk antwoord uitlegt. Naarmate gebruikers zich meer bezighouden met Sirion, informeert en verbetert zijn feedback de algoritmen, zodat het platform voortdurend bijleert en steeds relevantere en nauwkeurigere inzichten levert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Cahn

thomas.cahn@sirionlabs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr