09:27 uur 27-01-2016

Maak goedkope posters met sandwichborden – nu beschikbaar op print24.com

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printer UNITEDPRINT SE, met haar bekendste merk print24.com, heeft nu een kostenefficiënte oplossing aan haar assortiment toegevoegd. De nieuwe sandwichborden, die erom bekend staan perfect te zijn voor bedrijven of voor reclame-evenementen of verkiezingen, zijn weerbestendig, lichtbestendig, zeer laag geprijsd en daarom zeer geschikt voor reclamecampagnes op de korte termijn.

De lancering van dit jaar van de hoogwaardige sandwichborden is het startsein voor een uitgebreide productcampagne van de online printer. In 2015 werden meer dan 100 nieuwe producten en diensten toegevoegd aan het bestaande aanbod om aan de eisen van klanten te voldoen.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van Europa’s toonaangevende online printers wordt UNITEDPRINT SE op de markt vertegenwoordigd door de gerenommeerde merken print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS). Het bedrijf heeft een staf van meer dan 700 mensen op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen en in Brazilië, China, Canada en de VS). In aanvulling op de standaard printproducten voorziet het bedrijf haar klanten van hoogwaardige producten uit de sectoren voor textieldruk, fotoafdruk, drukwerk op reclameapparatuur en gastronomie. Klanten kunnen ook profiteren van de 24-uurs beschikbaarheid en het 30/60/90-betalingsmodel dat uniek is in deze sector.

De originele brontaaltekst van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen geleverd om u van dienst te zijn, en verwijzingen naar de brontaaltekst, die de enige versie van de tekst is die rechtsgevolgen heeft, moeten worden opgenomen.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr