16:05 uur 31-03-2016

Probanden.nl: Hoe garages de juiste banden en wisselstukken voor oldtimers vinden

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Oldtimers zijn gegeerd: Volgens de Duitse controledienst voor de autosector (Kraftfahrt-Bundesamt), de hoogste Duitse instantie voor het wegverkeer, zijn alleen nog maar op de Duitse wegen ongeveer 350.000 van die waardevolle voertuigen op de baan – en dat aantal neemt alleen maar toe. Eigenaars van oldtimers vormen voor garages dus een interessante, zij het economisch niet zo eenvoudige doelgroep. Zelfs wie gespecialiseerd is in nostalgische wagens, kan niet voor elke denkbare oldie de juiste componenten in voorraad hebben. Bandenmodellen en -diktes of wisselstukken die vandaag niet meer gebruikt worden, maar waarnaar de vraag zeer groot is, zijn slechts in een beperkt aantal garages voorradig.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20160331005769/nl/

Bij Probanden.nl vinden handelaars en garages snel en eenvoudig banden en wisselstukken voor oldtime ... Bij Probanden.nl vinden handelaars en garages snel en eenvoudig banden en wisselstukken voor oldtimers (Foto: Business Wire)

Hoe kunnen handelaars en garages dus de speciale wensen van oldtimer-fanaten inlossen? Uitkomst bieden de breed opgezette webshops zoals Probanden.nl, de reeds meer dan 15 jaar succesvolle webshop van Delticom AG uit Hannover. Hier kunnen garages gemakkelijk en snel terecht voor een uitgebreid productaanbod: „Met een aparte afdeling voor banden voor oldtimers bieden wij naast de gangbare types ook zeldzame profielen en formaten of klassieke uitvoeringen zoals de felbegeerde white-wall banden. Wij willen handelaars en garages helpen bij hun zoektocht naar minder gangbare modellen van banden of wisselstukken en hen met ons uitgebreid aanbod de mogelijkheid bieden om de – doorgaans kapitaalkrachtige – doelgroep van de oldtimer-fanaten actief te bedienen“, zegt Andreas Faulstich van Probanden.nl en afdelingshoofd van Delticom B2B.

Bovendien profiteren bedrijfsklanten bij Probanden.nl van meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van banden online en van een uitgebreide competentie om klanten advies te geven. Aantrekkelijke B2B-aankoopvoorwaarden en een grote beschikbaarheid, leveringen zonder extra kosten vanaf de eerste band, tal van betalingsmogelijkheden en 30 dagen bedenktijd maken de voordelen voor handelaars en garages compleet. En niet in het minst: „De samenwerking als montagepartner van de Delticom-shops stelt autobedrijven in staat om meer eindklanten te bereiken en er een eigen dienstenaanbod aan te koppelen“, aldus Faulstich.

Over Probanden.nl

Probanden.nl is de exclusieve Nederlandse webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en formaten voor alle types voertuigen, banden voor bestelwagens en vrachtwagens, banden voor bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties op de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Webshop voor handelaars en garages in Nederland: www.probanden.nl en nog 26 andere landen.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com

Contacts

insignis Agentur für Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Deltic om AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr